Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Ota Chefstein® käyttöösi veloituksetta
Fredman

Ota Chefstein® käyttöösi veloituksetta

Keittiöjohtamisen ja omavalvonnan Chefstein-palvelullamme on useita satoja tyytyväisiä käyttäjiä, jotka johtavat keittiöitään tiedolla. Liity heidän joukkoonsa ja ota Chefstein käyttöösi, vieläpä täysin maksuttomasti 30 päivän ajan. Toimi heti!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Unohda kynät ja paperit ja aloita ammattikeittiösi prosessien ja hävikin seurannan digitalisointi jo tänään. Tiimimme avaa sinulle tunnukset yhden työpäivän kuluessa ja lähettää ne sinulle sähköpostilla. Pikaoppaan käyttöön löydät kirjautumalla palveluun ja menemällä osioon Fredman Akatemia.

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelussa on valmiiksi määritelty keittiöiden yleisimmät työtehtävät. Halutessasi pääset helposti muokkaamaan, poistamaan ja luomaan uusia tehtäviä juuri sen mukaan, mitä omassa keittiössäsi tarvitset. Tehtävät voivat olla valintasi mukaan joko ajastettuja tietyille päiville, jolloin järjestelmä muistuttaa sinua automaattisesti niiden tekemisestä, tai yleisiä tehtäviä, joita voit tehdä tiimisi kanssa niin usein kuin tarvitsee.

Palvelun hyötyjä sinulle

– seuraa helposti suoritettuja tehtäviä
– ylläpidä ohjeita ja tehtävälistoja
– omavalvontaan liittyvät dokumentit aina ajan tasalla ja saatavilla

Chefstein-palvelussa pidät helposti yllä myös HACCP- sekä muut viralliset dokumentit. Ei siis enää kansioiden ja papereiden etsimistä, kun terveystarkastaja tulee käymään. Chefstein on käytettävissä sekä mobiilissa appina että valitsemasi laitteen verkkoselaimella. Chefstein kulkee mukanasi ja muistaa rutiinitehtävät puolestasi. Chefstein auttaa pitämään ohjeet ja prosessit ajan tasalla ja näet yhdellä vilkaisulla, mikä kenties kaipaa huomiotasi juuri nyt.

Moni asiakkaamme valitsee Chefstein-palveluunsa myös lämpötiloja mittaavat sensorit ja muut Chefstein-lisälaitteet, esimerkiksi hävikkiä mittaavan Älyvaa’an. Näillä et vain digitalisoi vaan pystyt automatisoimaan keittiösi tehtävät. Jos haluat kuulla näistä lisää, myyntimme on mielellään apunasi!

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös