Näillä työvälineillä varmistat ravintolasi keittiöhygienian
Fredman

Näillä työvälineillä varmistat ravintolasi keittiöhygienian

Asiakkaiden turvallisuus ja viihtyvyys ovat ravintoloiden ykkösasia – parhaiden makujen rinnalla. Fredmanin kehittämillä työvälineillä huolehdit parhaiden makujen lisäksi ruokaturvallisuudesta, joka on erottamaton osa asiakasturvallisuutta.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Fredman on jo vuosikymmenten ajan ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt keittiöammattilaisille parhaita työvälineitä keittiöiden puhdistamiseen kuin valmistamiseen, kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Professional Food Contact -lupauksemme mukaisesti Fredman-työvälineitä on turvallista käyttää elintarvikekontaktissa. Tuotteiden valinnassa ja valmistamisessa on huomioitu kestävä kehitys ja olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Tuotteillemme ja toiminnallemme on myönnetty lukuisia eri sertifikaatteja.

Listasimme alle sellaiset tuotteet, joilla ihan jokainen ammattikeittiö voi huolehtia työtilojensa ja -välineidensä sekä elintarvikkeiden hygieniasta. Kaikkia näitä voit ostaa verkkokaupastamme, useimmista tukuista tai keskusliikkeeltäsi.

HYGIENIATUOTTEET JOKAISEEN AMMATTIKEITTIÖÖN

Carita ® -liinat – Aito ja alkuperäinen klassikko.
Carita®-liina on kaikkien tuntema ammattikeittiöiden sankaritar ja ammattilaisen valinta keittiön hygieenisenä pitämiseen.

Carita® -suojakäsineet – Suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama täydellinen työväline.
Fredmanin käsineet on tarkoitettu suojamaan elintarvikkeiden käsittelyssä ja keittiön siivouksessa. Eri kokovaihtoehdot ja joustavat materiaalit takaavat hyvän istuvuuden.

Elmu®kelmut – Keittiöammattilaisten valinta.
Aito ja alkuperäinen Elmu®kelmu suojelee parhaita makuja erilaisilta roiskeilta, ja se on ilmatiivis ja itsestään tarttuva.

Green PE-muovipussit – Uusi ja ekologisempi Green PE-muovipussi on ammattikeittiöiden huipputuote.
Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetulla Green PE -materiaalilla on samat käyttöominaisuudet kuin perinteisellä muovilla.

Krokopussit ja Krokosaumaaja – helppo ratkaisu tuotteiden hygieeniseen pakkaamiseen.
Krokosaumaajalla suljettavat Krokopussit sopivat erinomaisesti vitriini- ja take away -tuotteiden pakkaamiseen.

Fredmanin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tuotteet, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös