Mando – kassa

Mando – kassa

Yli 30 vuotta kassojen parissa on opettanut meille, mitä yritykset kaipaavat kassaratkaisuiltaan. Siksi loimme Mandon. Mando on moderni suomalainen kassajärjestelmä. Mandossa niillä pienilläkin asioilla on väliä. Emme kuitenkaan ole unohtaneet, mikä merkitsee yrittäjälle ylitse muiden. Se on yrittäjän arkea aidosti ymmärtävä palvelu.

Seuraavaassa Mando kassajärjestelmän merkittävimpiä ominaisuuksia auttamaan sinua uuden kassajärjestelmän valinnassa.

– Mando on helppokäyttöinen. Järjestelmä on selkeä ja helppo oppia. Mando on yhteensopiva Netsin ja Verifonen maksupäätteiden kanssa ja Mandolta saat myös nämä maksupäätepalvelut saman katon alta.

– Vaikka järjestelmä onkin reaaliaikainen, kassa toimii myös offline-tilassa
Kassajärjestelmä ei lopeta työtään ja tiedot pysyvät tallessa, vaikka internet kaatuisi.

– Raportointi on saatavilla reaaliaikaisesti verkossa, jolloin ei tarvita enää turhaa odottelua tai tulostelua. Tuotteiden ylläpito voidaan tehdä hetkessä selaimen kautta ja tiedot ovat hetkessä käytössä myös kassajärjestelmässä.

– Mikäli yrityksellä on useampia toimipisteitä, voidaan kaikkien toimipisteiden ylläpito ja raportointi hoitaa yhdestä paikasta, joka helpottaa arkea ja hallinnointia.

– Ominaisuudet ravintoloille on huomioitu Mandossa. Pöytämyynti, laskujen jaot ja keittiötulostimet kuuluvat kassajärjestelmään, näillä työkaluilla tehostat työtä toimipisteessäsi.

Tärkeintä meille on tarjota yrityksellesi sopiva kassaratkaisu, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet ja toimiva kokonaisuus. Mando kassajärjestelmä mukautuu yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin ja vapauttaa enemmän aikaa mutkattomaan työntekoon.

Vieritä ylös