Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

The latest collaboration of the spring!
Sensire Oy

Kevään tuorein yhteistyö!

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun ruoka- ja asiakasturvallisuuden tehostamiseen!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Olemme mukana FFCR-tapahtumassa! Samalla julkistamme kevään tuoreimman yhteistyön, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun ruoka- ja asiakasturvallisuuden tehostamiseen.

Sensiren älykkäät ja helppokäyttöiset omavalvontaratkaisut yhdessä Bernerin laadukkaiden ja tehokkaiden puhdistus-, desinfektio- ja hygieniatuotteiden kanssa takaavat, että ravintolasi tai toimipaikkasi on aina turvallinen ja puhtaan ympäristön tarjoava paikka asiakkaillesi.

Yhteistyömme kunniaksi tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden voittaa täysin digitalisoitu omavalvontajärjestelmä yhdelle ravintolallesi/toimipaikallesi 12 kuukauden ajaksi! Tämän palkinnon arvo on yli 2000 euroa, ja pääpalkinnon lisäksi Berner arpoo osallistujille laadukkaita tuotepaketteja. Tuplaa voittomahdollisuutesi osallistumalla kilpailuun molemmilla osastoilla Sensire (1g15) ja Berner (3d35)!

Älä siis hukkaa mahdollisuutta tehostaa ravintolasi tai toimipaikkasi ruoka- ja asiakasturvallisuutta Sensiren ja Bernerin tarjoaman ratkaisun avulla. Osallistu ja voit voittaa upeita palkintoja! Nähdään FFCR-tapahtumassa!

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös