Jari Ahola Oy:stä Mando Oy;ksi
Mando Oy / Mando kassajärjestelmät

Jari Ahola Oy:stä Mando Oy;ksi

Yrityksemme aloitti syyskuussa 2022 uuden aikakauden!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Yrityksemme aloitti syyskuussa 2022 uuden aikakauden, kun Jari Aholan ja hänen vaimonsa Helena Aholan pitkä työura alalla oli päättymässä ja tuli aika keskittyä elämän muihin tärkeisiin asioihin.
Jari Ahola Oy jäi virallisesti historiaan 14.9.2022 ja yritys sai uuden nimen – Mando Oy – sekä keulakuvakseen uuden omistajan.
Mando Oy:n koko osakekannan osti Naklert Holding Oy, jonka omistavat Mando Oy:ssä vuosia työskennellyt Oni Naklert yhdessä vaimonsa Annan kanssa.
Vaikka omistajuus vaihtui, Mandon asiakkaita palvelee edelleen sama osaava ja ystävällinen kahdeksan hengen tiimi. Helena on vielä loppuvuoden ja osan ensivuottakin kuvioissa siirtäen kapulaa pikkuhiljaa Annalle.
Yrityksen arvot, toimintatavat ja henki pysyvät samana myös tulevaisuudessa. Mando Oy tulee jatkossakin panostamaan asiakaspalveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin, sillä asiakkaista huolehtiminen ja heidän tyytyväisyytensä takaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Jari ja Helena Ahola kiittävät asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista ja kaikesta yhteistyöstä. Me Mandolla puolestamme haluamme kiittää teitä saadusta tuesta ja kannustuksesta yrityksen uudella taipaleella.

Tehdään yhdessä uudesta aikakaudesta ikimuistoinen!
Terveisin,
Mandon tiimi

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös