Fruut snacks – tuote, joka tekee hyvää
Monditaly Finland Oy

Fruut snacks – tuote, joka tekee hyvää

Portugalilainen Fruut snacks on trendikäs tuotesarja, joka koostuu erilaisista lastujen muodossa olevista hedelmänaposteltavista

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Fruut -tuotteet ovat sekä herkullisia, terveellisiä että vastuullisia. Markkinoilla terveellisten tuotteiden kysyntä on nyt voimakasta. Tietoiset kuluttajat etsivät luonnollisia ja vastuullisia tuotteita, joiden alkuperä on tiedossa ja jotka eivät sisällä lisättyä sokeria tai muitakaan lisäaineita.

Nuoret kuluttajat (18-35-vuotiaat) käyttävät entistä enemmän rahaa “ready-to-eat”- tuotteisiin, jotka ovat helppoja ja nopeita. Terveellisten elämäntapojen suosio on myös kasvussa: 29% eurooppalaisista harrastaa liikuntaa 1-3 kertaa viikossa ja arviolta 75 miljoonaa noudattaa pääosin kasvipohjaista ruokavaliota.

Fruut vastaa kaikkiin tärkeisiin trendeihin. Vastuulliset Fruut-tuotteet on valmistettu hedelmien ylijäämistä, jotka eivät sovi vähittäiskauppaan esimerkiksi kuoren ulkonäön, koon tai muodon vuoksi. Valmistuksessa ei käytetä mitään lisäaineita. Tuotteet pestään ja muotoillaan veden avulla, jonka jälkeen ne kuivataan kuumailma-teknologialla.

Olemme valikoineet Fruut-tuotesarjan valikoimasta parhaat, suomalaisten makuun sopivat vaihtoehdot, joita ovat mm. punainen omena ja päärynä. 100% luonnollinen Fruut on rapea ja maukas herkku, jossa aito hedelmän maku tulee hyvin esiin. Fruut sopii nautittavaksi niin sellaisenaan kuin smoothien, puuron, lettujen tai leivonnaisten päällä.
Fruut-tuotteet myydään 14 kappaleen myyntierissä. Edullinen hinta houkuttelee kuluttajaa testaamaan tuotetta vaikka eri mauissa. Säilyvyys on hyvä: 9-12 kuukautta. Tuotteet voidaan asetella myyntieräpakkauksessa hyllyille, tai niiden esillepano voidaan toteuttaa näyttävämmin myös erilaisten display-telineiden avulla, kysy lisää meiltä.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös