Fredmanin take away -ratkaisuilla hoidat ruoan ulosmyynnin fiksummin

Take away -myynti on tullut monen ravintolan toimintaan jäädäkseen, sillä asiakkaat ihastuivat palvelun helppouteen ja oppivat käyttämään sitä. Take away -aterioiden myynti on ravintoloille myös osa liiketoiminnan riskienhallintaa, jonka avulla he voivat varautua mahdollisiin uusiin pandemia-aaltoihin.

Kokosimme tähän artikkeliin yhteen sellaiset tuotteet ja ratkaisut, joilla ihan jokainen ammattikeittiö voi järjestää ruoan kuljettamisen ja take away -myynnin fiksusti. Kaikkia näitä voit ostaa verkkokaupastamme, useimmista tukuista tai keskusliikkeeltäsi.

FREDMANIN TAKE AWAY -RATKAISUT KAIKEN KOKOISILLE AMMATTIKEITTIÖILLE

Take away -pakkaukset ja -lounasrasiat – ammattilaisen valinta ruoan kuljettamiseen turvallisesti.
Fredmanin valikoimasta löydät mm. kartonkiset take away -pakkaukset ja biohajoavat bagasse-lounasrasiat ruoan kuljettamiseen.

Take away -pussit – monikäyttöisyydessään suomalaisten keittiöammattilaisten kestosuosikki.
Fredmanin ruoan pakkaamiseen ja säilytykseen tarkoitetut ekologiset paperiset take away -pussit suojaavat parhaita makuja kuivumiselta ja bakteereilta esimerkiksi vitriinimyynnissä.

Krokopussit ja Krokosaumaaja – helppo ratkaisu tuotteiden hygieeniseen pakkaamiseen.
Krokosaumaajalla suljettavat Krokopussit sopivat erinomaisesti vitriini- ja take away -tuotteiden pakkaamiseen.

Comple®-konsepti – täydellinen ratkaisu huomioi kuljetettavan ruoan vaatimukset kaikissa kuljetuksen vaiheissa
Fredmanin Comple®-tuotteiden avulla loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät aterian pakkaamisen ja kuljetuksen aikana. Comple®-tuotteilla pystyt kuljettamaan saman aikaisesti lämpimän aterian kanssa myös salaatit ja muut kylmät ruoat. Comple®-konseptin rasiansuljentalaitteet, kartonkiset ja muoviset ateriarasiat ja take away -vuoat, pikarit ja lämpölaatikot kuuluvat Fredmanin kuljetusratkaisuvalikoimaan.

Fredmanin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tuotteet ja työvälineet, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Vieritä ylös