Duudsonit Activity Parkissa luotetaan pohjalaiseen rehtiin palveluun

Duudsonit Activity Parkissa luotetaan pohjalaiseen rehtiin palveluun

Duudsonit Activity Park avasi ovensa Seinäjoella 3.8.2014. Hankkeen aikataulu oli tiukka. Kolmessa kuukaudessa vanhaan 5000 neliön teollisuushalliin rakennettiin mahtava aktiviteettipuisto, ravintola ja päiväkoti. Duudsonit ovat olleet mukana suunnittelemassa tiloja, ja monia heidän hulluja tempauksiaan pääseekin kokeilemaan puistossa. Duudsonit Activity Park soveltuu kaikille, niin isoille kuin pienille ja myös yrityksille, sillä tiloista löytyy myös tyylikkäät sauna- ja kokoustilat.
Liiketoiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Yrityksen hallituksen puheenjohtaja Jani Karvonen ja toimitusjohtaja Maarit Karvonen ovat tyytyväisiä ensimmäiseen vuoteen. – Tavoitteenamme oli 120 000 kävijää ja näyttää siltä että siihen kyllä päästään.

Kassajärjestelmäksi valittiin kokonaisvaltainen palveluratkaisu

Duudsonit Activity Parkiin valittiin kokonaisvaltainen kassapalveluratkaisu, joka muodostuu Winpos kassajärjestelmästä, Anvia verkkokaupasta ja Netvisor taloushallinto-ohjelmasta. Kassajärjestelmä kokonaisuus toimitettiin yhteistyössä paikallisen Anvia yrityspalvelut Oy:n kanssa. – Halusimme reaaliaikaisen ja toimivan kokonaisratkaisun. Pääyhteistyökumppanimme Anvia suositteli kassajärjestelmäksi Winposia. Winposissa on valmiit rajapinnat Anvian verkkokauppaan ja Netvisor taloushallintaohjelmaan. Tuntui järkevältä saada kaikki palvelut keskitetysti samasta paikasta, aikaa säästyy ja apu on myös lähellä sekä aina valmiina kun sitä tarvitaan, Jani Karvonen kertoo.

Haasteellinen toimitusaikataulu ei tuottanut ongelmia Winposille

Winpos joutui toimittamaan järjestelmän hyvin kiireisellä aikataululla. – Elimme vielä kesäaikaa joten täyttä miehistöä meillä ei ollut käytettävissä. Teimme parhaamme että aikataulussa pysyttäisiin. Pidimme tiukalla aikataululla demotilaisuudet ja kirjoitimme sopimukset. Puiston toimitusta alettiin valmistella välittömästi. Lomakaudesta huolimatta pystyimme järjestämään tarvittavat asennukset ja koulutukset puiston henkilökunnalle. Projekti pysyi hyvin aikataulussa ja avajaispäivänä kassapisteet olivat rahastusvalmiudessa, kertoo Winposin myyntipäällikkö Jouni Mäkynen.

Toimiva integraatio takaa luotettavan tiedonsiirron järjestelmien välillä

Duudsonit Parkissa on käytetty Winposia nyt lähes vuoden. – Kassajärjestelmä integraatioineen on toiminut hyvin, lupaukset on täytetty ja kokonaisuus toimii niin kuin oli tarkoituskin, Jani Karvonen sanoo.
Verkkokaupan ja kassajärjestelmän välinen tiedonkulku toimii reaaliaikaisesti. Kun kassalla tehdään tuotepäivityksiä tiedot siirtyvät samalla verkkokauppaan, ja kun verkkokaupasta ostetaan tuotteita, tiedot puolestaan siirtyvät suoraan kassajärjestelmään.
Netvisor-Winpos liittymän osalta Duudsonit Activity Park toimi Winposin pilottiasiakkaina. Puiston kirjanpidosta vastaa Talousruutu Seinäjoki Oy. Kirjanpitäjä Ritva Kekola on ollut tyytyväinen integraatioon, – Netvisorin käyttöönotto on helpottanut ja nopeuttanut taloushallinnon asioita. Manuaalinen “käsityö” ja papereiden käsittely on jäänyt suurelta osalta pois. Kassaraportin tulo suoraan ohjelmaan on ollut suuri helpotus päivittäiseen rutiinityöskentelyyn, tositetta tarvitsee muokata ainoastaan alv kannoilla, että ohjelma tekee alv kirjauksen oikein. Kirjanpito on reaaliaikaista, kertoo Kekola.

Ongelmatilanteissa oikea henkilö aina nopeasti tavoitettavissa

Duudsonit Parkissa opittiin nopeasti käyttämään uutta kassajärjestelmää vaikka koulutukseen ei ollut paljon aikaa kiireisen aikataulun vuoksi. Maarit Karvonen on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun, – kaikki meillä osaavat käyttää kassaohjelmaa, se on älyttömän helppokäyttöinen, taustaohjelman puolella meillä on vielä joitain ominaisuuksia joihin emme ole ehtineet tutustua. Ongelmia meillä on ollut vähän, muutaman kerran olemme olleet yhteydessä Winposin asiakastukeen ja saaneet nopeaa palvelua sieltä. Koskaan ei ole tarvinnut roikkua langan päässä, vaan oikea henkilö on aina nopeasti tavoitettavissa, sanoo Maarit Karvonen vielä tyytyväisenä.

Duudsonit Activity Parkissa on käytössä 5 Aures Sango kassapistettä ja virtuaalinen taustajärjestelmä.

Vieritä ylös