Verso Food Oy

Meistä

Verso Food on kotimainen yritys, jonka missiona on kehittää maittavia kasvisruokavaihtoehtoja suomalaisten peltojen antimista. Beanit® ja Härkis® tuotteemme valmistetaan suomalaisesta härkäpavusta, jota kasvatetaan Pohjanmaalla. Tuotteemme ovat erinomaisia proteiinin ja ravintokuidun lähteitä, eivätkä ne sisällä lainkaan soijaa.

Paikalliset raaka-aineet ja lähituotanto ovat meille sydämen asia kuten myös tuotteidemme hyvä maku ja helppokäyttöisyys – eli asiat, joista syntyy kokkailun ilo ja syömisen nautinto.

Korostettu tuote

Tuotteet

VERSO_suikale_tuote_H-2

Beanit® Härkäpapusuikale, Maustamaton

Kotimaisesta härkäpavusta valmistetut Beanit® Härkäpapusuikaleet ovat käyttövalmiita ja ne voi myös paahtaa uunissa tai paistaa pannulla rapeaksi. Monikäyttöiset suikaleet sopivat mainiosti vuokaruokiin, kastikkeisiin, pastoihin ja leipien väliin. Kauhavalla valmistettavat maustamattomat Beanit® -tuotteet ovat vastuullinen ja sydämellekin hyvä valinta. Härkäpapumuru on gluteeniton, vegaaninen, soijaton ja sisältää runsaasti proteiinia. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Härkäpapumuru pakataan 2,5kg vakuumipakkauksiin,

Lue lisää »
HARKIS_texmex_2.5kg_H-1

Beanit® Härkis® Texmex härkäpapuvalmiste

HÄRKIS® Texmex on käyttövalmis maustettu härkäpapuvalmiste, joka sisältää runsaasti kasviproteiinia ja kuitua. Sen pääraaka-aine on suomalainen härkäpapu. HÄRKIS® Texmexiä voit käyttää sellaisenaan ruoanlaitossa esimerkiksi kypsän jauhelihan tavoin. Lisää HÄRKIS® Texmex esim. tortillatäytteeksi tai Chili Con HÄRKIS® -pataan. HÄRKIS® Texmex soveltuu myös sellaisenaan salaatin raaka-aineeksi tai uuniperunan täytteeksi.

Lue lisää »
VERSO_muru_tuote_H-2

Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton

Maustamattomat Beanit® Härkäpapumuru tuo kotimaisen härkäpavun herkullisessa muodossa tuttuihin ruokalajeihin, kuten kastikkeisiin, vuokaruokiin, pizzoihin, pastoihin ja piirakoihin. Kauhavalla valmistettavat maustamattomat Beanit® -tuotteet ovat vastuullinen ja sydämellekin hyvä valinta. Härkäpapumuru on gluteeniton, vegaaninen, soijaton ja sisältää runsaasti proteiinia. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Härkäpapumuru on pakattu 2,5kg vakuumipakkauksiin, jonka säilyvyys on 6kk valmistuksesta.

Lue lisää »

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös