Solteq Oyj

Meistä

Solteq on palvellut pitkään sekä ravintola- että vähittäiskauppa-alan yrityksiä. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Iso-Britanniassa. Tarjoamme ravintola- ja vähittäiskauppa-alan asiakkaillemme kassajärjestelmiä, verkkokaupparatkaisuja sekä asiakaspalveluun ja maksamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Tuemme ravintola-asiakkaitamme asiakaspalvelun sujuvoittamisessa, ja tarjoamme itsepalveluun perustuvia ratkaisuja, jotka tehostavat myyntiä sekä parantavat ravintolasalin hygieniatasoa.

Palvelemme laaja-alaisesti asiakkaita fine diningistä pop-uppeihin ja kahviloista huvipuistoihin. Lisäksi meiltä löytyvät myös ratkaisut ja palvelut lounas- ja pikaruokaravintoloiden tarpeisiin. Kassajärjestelmämme tukee myös itsepalvelukioski-, toimitus- ja noutomyyntiä.

Solteq Cloud POS on pilvipohjainen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmän data siirtyy automaattisesti pilvessä olevaan taustajärjestelmään, ja liiketoimintojen seuraaminen onnistuu näin ollen kätevästi verkon yli. Edes katkokset tietoliikenneyhteyksissä eivät vaikuta kassojen toimintaan, sillä tiedot siirtyvät taustajärjestelmään heti, kun tietoliikenneyhteydet palaavat.

Solteq Cloud POS -itsepalvelukioskit tehostavat asiakaspalvelua ja myyntiä. Itsepalvelukioskit sisältävät kassajärjestelmän lisäksi muita toiminnallisuuksia, kuten annosten yksilöllisen personoinnin sekä ohjauksen tilausten seurantaan ja noutoon. Itsepalveluratkaisut ovat nostaneet suosiotaan erityisesti tehostetun salihygienian johdosta. Lisäksi itsepalvelun on huomattu kasvattavan keskiostoksen arvoa asiakkaan itse koostaessa ateriansa haluamillaan tuotteilla.

Solteq Cloud POS -kassajärjestelmässä on valmiita integraatioita verkkokauppa-, asiakastieto- ja taloushallintojärjestelmiin. Integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin säästävät resursseja, kun dataa ei tarvitse manuaalisesti ja eri tahojen toimesta siirtää järjestelmästä toiseen. Kustannussäästöt voivat helposti tarkoittaa jopa tuhansia euroja vuodessa.

Solteq Cloud POS -kassat toimivat kosketusnäyttöperusteisesti, ja kassajärjestelmä on äärimmäisen helppokäyttöinen. Asiakkaamme arvostavat merkittävää ajansäästöä esimerkiksi kassaperehdytyksessä. Ajansäästö perehdytyksessä voi helposti tarkoittaa jopa neljännestä perinteiseen kassaan verrattuna.

Tarjoamme asiakkaillemme myös laitteistot osana kassajärjestelmän vaihtoprosessia. Laitteiden osalta meillä on useita vaihtoehtoja, ja kassajärjestelmän voi asentaa myös esimerkiksi Windows-tabletteihin.

Korostettu tuote

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös