Solteq Oyj

Solteq Oyj

Meistä

Solteq on palvellut pitkään sekä ravintola- että vähittäiskauppa-alan yrityksiä. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Iso-Britanniassa. Tarjoamme ravintola- ja vähittäiskauppa-alan asiakkaillemme kassajärjestelmiä, verkkokaupparatkaisuja sekä asiakaspalveluun ja maksamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Tuemme ravintola-asiakkaitamme asiakaspalvelun sujuvoittamisessa, ja tarjoamme itsepalveluun perustuvia ratkaisuja, jotka tehostavat ja sujuvoittavat myyntiä.

Palvelemme laaja-alaisesti asiakkaita aina fine diningistä pop-uppeihin ja kahviloista huvipuistoihin. Lisäksi meiltä löytyvät myös ratkaisut ja palvelut lounas- ja pikaruokaravintoloiden tarpeisiin. Kassajärjestelmämme tukee myös itsepalvelukioski-, toimitus- ja noutomyyntiä.

Solteq Commerce Cloud on pilvipohjainen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmän data siirtyy automaattisesti pilvessä olevaan taustajärjestelmään, ja liiketoimintojen seuraaminen onnistuu näin ollen kätevästi verkon yli. Edes katkokset tietoliikenneyhteyksissä eivät vaikuta kassojen toimintaan, sillä tiedot siirtyvät taustajärjestelmään heti, kun tietoliikenneyhteydet palaavat.

Solteq Commerce Cloud -itsepalvelukioskit tehostavat asiakaspalvelua ja myyntiä. Itsepalvelukioskit sisältävät kassajärjestelmän lisäksi muita toiminnallisuuksia, kuten annosten yksilöllisen personoinnin sekä ohjauksen tilausten seurantaan ja noutoon. Itsepalveluratkaisut ovat nostaneet suosiotaan erityisesti tehostetun salihygienian johdosta. Lisäksi itsepalvelun on huomattu kasvattavan keskiostoksen arvoa asiakkaan itse koostaessa ateriansa haluamillaan tuotteilla.

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmässä on valmiita integraatioita verkkokauppa-, asiakastieto- ja taloushallintojärjestelmiin. Integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin säästävät resursseja, kun dataa ei tarvitse manuaalisesti ja eri tahojen toimesta siirtää järjestelmästä toiseen. Kustannussäästöt voivat helposti tarkoittaa jopa tuhansia euroja vuodessa.

Solteq Commerce Cloud -kassat toimivat kosketusnäyttöperusteisesti, ja kassajärjestelmä on äärimmäisen selkeä ja helppokäyttöinen. Asiakkaamme arvostavat merkittävää ajansäästöä esimerkiksi kassaperehdytyksessä. Ajansäästö perehdytyksessä voi helposti tarkoittaa jopa neljännestä perinteiseen kassaan verrattuna.

Tarjoamme asiakkaillemme myös laitteistot osana kassajärjestelmän vaihtoprosessia. Laitteiden osalta meillä on useita vaihtoehtoja, ja kassajärjestelmän voi asentaa myös esimerkiksi Windows-tabletteihin.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös