Sini Monto

Tarjoamme maan kattavimman valikoiman puhtaus- ja hygieniatuotteita suurkeittiöihin ja siivoukseen. Omia tuotemerkkejämme täydentävät alan johtavien valmistajien tuotteet – kaikki kehitetty tekemään työstä mahdollisimman tehokasta, nopeaa ja ergonomista – ympäristömyönteisin menetelmin.

Bernerin omat tuotemerkit ovat ammattilaisten hyvin tuntemat ja arvostamat Heti, LV ja Provisor.

Välinevalikoima on erittäin laaja kattaen Heti-tuotesarjan lisäksi mm. Vileda Professional siivousvälineet.

Olemme paljon enemmän kuin tavarantoimittaja. Meiltä saat myös asiantuntevaa tietoa, teknistä tukea ja koulutusta sekä palveluita. Tehokkaalla, kokonaisvaltaisella menetelmäajattelulla tehostamme keittiöhygienian toimivuutta ja helppoutta taloudellisuutta unohtamatta.

Suomalaisena, pitkään alalla toimineena yrityksenä osaamme ottaa huomioon erityisvaatimukset, joita pohjoisen olosuhteet asettavat ammattisiivoustuotteille. Tässäkin suhteessa asiakkaamme voivat odottaa jokaiselta Berneriltä hankkimaltaan tuotteelta vain parasta.

HETI Sprayt

HETI Sprayt

HETI-tuotesarjasta löytyy kattava valikoima käyttövalmiita spray-puhdistusaineita päivittäiseen ylläpitosiivoukseen. Kun siivottava kohde tai alue on pieni ja vettä on rajoitetusti saatavilla, on perusteltua hoitaa siivous käyttövalmiilla spray-tuotteilla, joiden puhdistusominaisuudet ovat erinomaiset ja käyttö helppoa ja nopeaa. HETI Yleispesu Spray – yleispuhdistusaine HETI Loisto Spray – lasipintojen puhdistusaine HETI Sapu Spray – saniteettitilojen puhdistusaine HETI Jyty Spray

Lue lisää »
HETI Kuitupyyhe rullassa

HETI Kuitupyyhe rullassa

HETI Kuitupyyhe on korkealaatuinen yleispyyhintään tarkoitettu kertakäyttöpyyhe. Pyyhkeitä on saatavana kahta eri kokoa, ja ne ovat yksittäispakattu hygieenisesti joko rullaan tai pussissa. HETI Kuitupyyhkeet ovat: • nukkaamattomia • hygienisiä • imukykyisiä HETI Kuitupyyhe soveltuu käytettäväksi kuiva-, nihkeätai kosteapyyhinnässä. Tuotteella on laajat käyttömahdollisuudet eri ympäristöissä, kuten terveydenhuollossa, oppilaitoksissa, toimistoissa, myymälöissä ja teollisuudessa.

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös