Pyroll Group Oy

Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa, Alankomaissa ja Saksassa. Pyroll työllistää noin 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa.

Pyroll Pakkaukset tarjoaa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua pakkauksen suunnittelusta ja valmistuksesta aina pakkauskoneen valintaan asti. Meiltä saat kaiken pakkauksiin liittyvän palvelun materiaalista riippumatta. Olemme johtava kotimainen pakkausten valmistaja. Teemme kartonki-, paperi-, muovi- ja alumiinipakkauksia kymmenessä tehtaassamme Suomessa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. kartonkikotelot, kääreet, taskut ja arkit, pussit ja kassit muovista ja paperista. Kauttamme saat myös säkit, kuumasaumattavat kannet ja ratamuotoiset materiaalit. Valmistamme erikoisräätälöidyt pakkaukset toiveittesi mukaisesti. Brändillesi voimme rakentaa edistyksellisiä kampanja- ja palvelumalleja, joissa pakkaus on keskeisessä roolissa, mediana.

Valikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisa määrä tuotteita toimitusvalmiina varastostamme. Nämä pakkaamisen vakiotuotteet löydät verkkokaupastamme, osoitteesta www. pyrollkauppa.fi

bredi

FlowPap® Evo on Pyroll Pakkausten kehittämä uusi muoviton, biohajoava ja kuumasaumautuva paperipakkausrata

FlowPap® Evo on Pyroll Pakkausten kehittämä uusi muoviton, biohajoava ja kuumasaumautuva paperipakkausrata. Tuoterakenteen toiminnallisuus on saavutettu ilman muovia. Paperipakkausrata on käytettävissä jo olemassa olevilla pakkauskoneilla ja se suojelee pakattavia tuotteita aivan samalla tavalla kuin tavanomaiset muovipohjaiset kuiville elintarvikkeille tarkoitetut radat. FlowPap® Evon hyötyjä ovat sen ympäristöystävällisyys, kevytrakenteisuus, hengittävyys ja helppo avautuvuus. Materiaali on ryhdikästä ja

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös