Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Paulig Finland Oy
Paulig Finland Oy

Paulig Finland Oy

Meistä

Paulig on vuonna 1876 perustettu ruoka- ja juomayritys. Se on ollut perheyritys noista ajoista saakka, ja yrityksen pääkonttori on edelleen Helsingissä. Palveluksessamme on noin 2 450 ihmistä 13 maassa ympäri Eurooppaa, ja kokonaisliikevaihtomme vuonna 2020 oli 920 miljoonaa euroa. Uskomme, että maulla on keskeinen rooli paremman maailman rakentamisessa, joten jatkamme uusien ideoiden, tekniikoiden ja ainesosien tutkimista. Tavoitteenamme on olla vastuullisen ja jännittävän ruoka- ja juomakulttuurin edelläkävijöitä – kohti elämää, joka on täynnä makua.
Paulig PRO on kokoelma brändejä, tuotteita ja palveluita – suoraan asialleen omistautuneilta ruokaintoilijoilta ja kahvin ystäviltä sinulle. Olemme yhdistäneet voimamme luodaksemme täydellisen ateriaratkaisun, joka on räätälöity ammattilaisille ravintoloissa, kahviloissa, kouluissa, hoitolaitoksissa, toimistoissa ja muilla työpaikoilla.

Tämä tarjonta kehittyy jatkuvasti vastataksemme asiakkaittesi toiveisiin ja yrityksesi tarpeisiin. Teemme yhteistyötä ammattilaisten, kuten kokkien ja baristojen kanssa, löytääksemme uusia makuelämyksiä, jotka hellivät aistejamme. Tämä on meidän tapamme tarjota arvoa niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös