Orkla Foods Finland Oy

Orkla Suomi Foodservice palvelee HoReCa -toimialaa, tukkuliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme kumppani, joka tuottaa lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaansa.
Foodservice-tuotevalikoimaan kuuluu niin herkulliset kasvispohjaiset ruokapakasteet kuin myös vihannes- ja kalasäilykkeet. Kastikevalikoimamme on laaja ja suosittu kastikeannostelijakonseptimme tunnetusti kätevä ja helppo käyttää. Lisäksi valikoimastamme löytyy kätevät annospussiin pakatut snacksit, herkulliset keksilajitelmat ja suussa sulavat konvehdit.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tuunaa suosikkiruokasi maukkailla Felix Street food kastikkeilla ja rapealla kurkkusalaatilla!

Tuunaa suosikkiruokasi maukkailla Felix Street food kastikkeilla ja rapealla kurkkusalaatilla!

Felix Street food-sarjan hyvänmakuiset tuotteet on kehitetty nopea tempoiseen ja moderniin street kitcheniin. Sarjaan kuuluu kuusi kastiketta ja yksi kurkkusalaatti – kaikki kätevässä pullossa. Helppo annostella ja pursottaa suoraan ruoan päälle. Sopii niin hot dogille, hampurilaiselle ja sandwichille, kuin myös tapaksen ja tortillan kera.​ Tuunaa suosikkiruokasi maukkailla Felix Street food kastikkeilla tai rapealla kurkkusalaattilla! ​Sopii

Lue lisää »
Felix annostelijat hygieeniseen annosteluun!

Felix annostelijat hygieeniseen annosteluun!

Felixin annostelijat takaavat siistin, nopean ja hygieenisen itsepalvelun. • Vähemmän hävikkiä • Helposti vaihdettavat annospussit • Ei tahmaa eikä roiskeita • Annoskoon valvonta Valitse makusi laajasta valikoimastamme – ketsuppi, sinappi, sweet chili, Hunaja-sinappi, Talon, Rhode island. Annostelija- ja varaosatilaukset Orkla Suomi myyntipalvelu: p. 020 785 4102, 020 785 4103. Suomalaisten suurkeittiöiden suosiossa ja vuodesta 2006!

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös