Munax Oy

Munax Oy on ympäristöasiat huomioonottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää niin vähittäiskaupasta, Food Servicesta kuin teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa.

Laitilan Kanatarhan laktoositon Munavoi

Laitilan Kanatarhan laktoositon Munavoi

Suomalaisten rakastama, perinteinen munavoi nyt valmista nautittavaksi! Laitilan Kanatarhan Munavoi on valmistettu vain aidoista suomalaisista raaka-aineista – kananmunista ja laktoosittomasta voista. Asiakkaiden toiveesta lisäsimme nyt myös öljyä, jotta tuotteesta tuli paremmin piirakan päällä pysyvä. Munavoi on pehmeästi levittyvää, helppoa käyttää ja se maistuu ihan perinteiseltä munavoilta. Koko 180 g. Kysy myös isompia pakkauskokoja!

Lue lisää »
Munax Kokomunakuutio

Munax Kokomunakuutio

Munax Kokomunakuutio on heti käyttövalmis munatuote Munax Kokomunakuutio on käyttövalmis, kuutioitu, kypsennettyä kananmunaa. Tuote on maidoton, laktoositon, gluteeniton kananmunatuote salaatteihin ja lämpimiin ruokiin, esimerkiksi pyttipannuun. Voi nauttia kylmänä tai kuumennettuna. Tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tilaa Munax Kokomunakuutio tukuistasi EAN: 6430017907810pussi 1,5 kg

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös