Mondo Fresco Oy

Meistä

Mondo Fresco on innovatiivinen, uudistuva ja palveleva tukkualan yritys. Valikoimastamme löydät korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä pakastetuotteita ammattilaisille. Meiltä löydät erilaisia pakastetuoteratkaisuja ravintoloille, kokoustarjontaan, catering-yrityksille, kahvilapuolelle ja mm. huoltoasemille. Tervetuloa tutustumaan!

Korostettu tuote

Tuotteet

Linssi-riisi-lehtikaalisekoitus-pienempi-9000f3

Linssi-papu-lehtikaalisekoitus, gluteeniton, vegaani

Pirteä gluteeniton sekä vegaani -sekoitus, jossa linssejä, papuja, riisiä sekä lehtikaalia. Sulatettuna käyttövalmis salaatteihin, ja lämmitettynä sopii lisäkkeeksi ja pääruokien valmistukseen. Ainesosat: esikeitetty linssi 20 %(vesi, linssi), esikeitetty mustapapu 20 % (vesi, papu, suola) esikeitetty riisi 14,7 % (vesi, riisi, auringonkukkaöljy, suola, kurkuma), esikeitetty täysjyväriisi 14,7 % (vesi, riisi, suola), esikeitetty musta riisi 14,7 %

Lue lisää »
Couscous-ja-kasvikset-900px-b2cbda

Couscous&kasvikset sekoitus

Sekoitus couscousia sekä erilaisia vihanneksia mm. kesäkurpitsaa, paprikaa ja tomaattia. Sekoitus sopii mainiosti esimerkiksi lounaalle. Sulatettuna käyttövalmis salaatteihin, ja lämmitettynä sopii lisäkkeeksi ja pääruokien valmistukseen. Ainesosat: esikeitetty couscous 48% (vesi, couscous (GLUTEENI), suola) grillattu kesäkurpitsa, grillattu punainen ja keltainen paprika, esikeitetty kikherne (vesi, kikherne, suola), herne, tomaatti, valkoinen grillattu sipuli.

Lue lisää »
Pieni-suklaakuppi-plain-t-ytetty

La Rose Noire Suklaakupit – uusi suklaakuppikoko lanseerataan messuilla!

Single Origin suklaakupessa on kaakaota vähintään 69%. Suklaakupit valmistetaan pääosin Trinitario kaakaopavuista, jotka tulevat Etelä-Filippiineiltä. Suklaakuppeissa on ohut reuna ja makuprofiililtaan niissä maistuu vahva suklaa, jossa aavistus pähkinäistä ja kukkaista vivahdetta. Suklaat on tuotettu vastuullisesti ja niillä on Cacao Trace merkintä. Suklaakupit tulevat kätevässä pakkauksessa, jonka ansiosta varmistat kauniin esillepanon!

Lue lisää »
LOGO-SICOLY-2

SICOLY hedelmäpyreet ovat täällä!

Lanseeraamme uuden tuoteryhmän SICOLY hedelmäpyreet ja valikoimistamme löytyy 12 uutta pyree tuotetta. Sicoly-pyreissä modernin tuotantoteknologian ansiosta tuoreiden hedelmien maku ja väri säilyvät pyreissä parhaimmillaan! Alkuperä on taattu, sillä hedelmät voidaan helposti jäljittää tilalle asti. Vuonna 1962 perustettuun Sicoly-tuottajayhteisöön kuuluu tänä päivänä 150 sopimusviljelijää, jotka tuottavat yhteensä 10 000 tonnia hedelmäsatoa vuosittain.

Lue lisää »

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös