Mondo Fresco Oy

Mondo Fresco on innovatiivinen, uudistuva ja palveleva tukkualan yritys. Valikoimastamme löydät korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä pakastetuotteita ammattilaisille. Meiltä löydät erilaisia pakastetuoteratkaisuja ravintoloille, kokoustarjontaan, catering-yrityksille, kahvilapuolelle ja mm. huoltoasemille. Valikoimissamme on myös runsaasti erikoisruokavalioon sopivia tuotteita kuten esim. gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Linssi-papu-lehtikaalisekoitus, gluteeniton, vegaani

Pirteä gluteeniton sekä vegaani -sekoitus, jossa linssejä, papuja, riisiä sekä lehtikaalia. Sulatettuna käyttövalmis salaatteihin, ja lämmitettynä sopii lisäkkeeksi ja pääruokien valmistukseen. Ainesosat: esikeitetty linssi 20 %(vesi, linssi), esikeitetty mustapapu 20 % (vesi, papu, suola) esikeitetty riisi 14,7 % (vesi, riisi, auringonkukkaöljy, suola, kurkuma), esikeitetty täysjyväriisi 14,7 % (vesi, riisi, suola), esikeitetty musta riisi 14,7 %

Lue lisää »

SICOLY hedelmäpyreet ovat täällä!

Lanseeraamme uuden tuoteryhmän SICOLY hedelmäpyreet ja valikoimistamme löytyy 12 uutta pyree tuotetta. Sicoly-pyreissä modernin tuotantoteknologian ansiosta tuoreiden hedelmien maku ja väri säilyvät pyreissä parhaimmillaan! Alkuperä on taattu, sillä hedelmät voidaan helposti jäljittää tilalle asti. Vuonna 1962 perustettuun Sicoly-tuottajayhteisöön kuuluu tänä päivänä 150 sopimusviljelijää, jotka tuottavat yhteensä 10 000 tonnia hedelmäsatoa vuosittain.

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös