Metos
Metos

Metos

Meistä

Autamme ammattikeittiöitä menestymään!

Metos on tehnyt töitä ammattikeittiöiden kehittämiseksi sekä niiden tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi jo sadan vuoden ajan. Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä.

Autamme asiakkaitamme osaamisellamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan. Emme vain kehitä, valmista ja myy ammattikeittiöön tarvittavia huippulaadukkaita laitteita, vaan olemme ammattikeittiöiden erikoisosaajia ja asiantuntijoita.

Kokonaispalvelua ammattikeittiöille: Suunnittelupalvelu, koulutus ja huolto – meiltä saat kaiken

Laadukkaan ja kattavan laitevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin, joka lähtee liikkeelle jo suunnittelusta. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Asiakkaan tarpeet ovat aina palvelumme lähtökohta.

Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee aina huolellisesta asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitteluyksikkömme pystyy toimittamaan monipuolisia palveluja aina havainne- ja asennuskuvista ja prosessisuunnitteluun.

Metoksen myyntiverkosto pystyy asiantuntemuksensa ja laajan tuotevalikoiman avulla palvelemaan sekä yksittäisissä laitetarpeissa että vaativissa keittiöprojekteissa. Suomessa olevan keskusvaraston avulla merkittävä osa yksittäisistä laitetilauksista voidaan toimittaa jo seuraavana työpäivänä. Metoksen kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa asennus sekä käytöstä poistuvien laitteiden toimittaminen kierrätykseen.

Käyttökoulutus kuuluu olennaisena osana Metoksen toimituksiin. Ammattitaitoiset kouluttajat perehdyttävät käyttäjät laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme takaavat nopean ja asiantuntevan huollon ja varaosapalvelut.

Lue lisää toiminnastamme: www.metos.fi

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös