Metos

Autamme ammattikeittiöitä menestymään!

Metos on tehnyt töitä ammattikeittiöiden kehittämiseksi sekä niiden tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi jo sadan vuoden ajan. Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä.

Autamme asiakkaitamme osaamisellamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan. Emme vain kehitä, valmista ja myy ammattikeittiöön tarvittavia huippulaadukkaita laitteita, vaan olemme ammattikeittiöiden erikoisosaajia ja asiantuntijoita. Annamme koko osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Kokonaispalvelua ammattikeittiöille

Laadukkaan ja kattavan laitevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin, joka lähtee liikkeelle jo suunnittelusta. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Asiakkaan tarpeet ovat aina palvelumme lähtökohta.

Tuotemerkkimme pitää sisällään lupauksen siitä, että olemme asiakkaidemme tukena kaikissa keittiön vaiheissa.

Suunnittelupalvelu, koulutus ja huolto – meiltä saat kaiken

Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee aina huolellisesta asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitteluyksikkömme pystyy toimittamaan monipuolisia palveluja aina havainne- ja asennuskuvista ja prosessisuunnitteluun.

Metoksen myyntiverkosto pystyy asiantuntemuksensa ja laajan tuotevalikoiman avulla palvelemaan sekä yksittäisissä laitetarpeissa että vaativissa keittiöprojekteissa. Suomessa olevan keskusvaraston avulla merkittävä osa yksittäisistä laitetilauksista voidaan toimittaa jo seuraavana työpäivänä. Metoksen kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa asennus sekä käytöstä poistuvien laitteiden toimittaminen kierrätykseen.

Käyttökoulutus kuuluu olennaisena osana Metoksen toimituksiin. Ammattitaitoiset kouluttajat perehdyttävät käyttäjät laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön. Asiakkaiden luona tapahtuvien käyttökoulutusten lisäksi järjestämme Keravan Metos Centerissä täydentäviä koulutuksia ja seminaareja.

Metoksen oma valtakunnallinen huoltoverkosto työllistää Suomessa yli sata ammattilaista. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme takaavat nopean ja asiantuntevan huollon ja varaosapalvelut.

Lue lisää toiminnastamme: www.metos.fi

Bao Bun -dimsum höyrystin Metos BS460-EU

Bao Bun -dimsum höyrystin Metos BS460-EU

Laite on suunniteltu erityisesti Bao-sämpylöille, Dim Sumeille ja muille dumplingeille sekä niitä vastaaville erikoistuotteille. Se sopii myös lihapiirakoiden, pasteijoiden ja muiden hallittua kosteutta vaativien tuotteiden lämpösäilytykseen. Kaappia voidaan käyttää myös jäähdytettyjen leipomotuotteiden lämmittämiseen. Höyrystimessä on kaareva etulasi ja sivulasit, jotka mahdollistavat näkymän kaikista kulmista. Sämpylälämmitin pitää ruoan oikean lämpöisenä ja sopivan kosteana.

Lue lisää »
Jäätelökone Metos Freeze and Go

Jäätelökone Metos Freeze and Go

Metos Freeze & Go -jäätelökoneen avulla valmistat herkulliset artesaanijäätelöt nopeasti ja aina tasalaatuisena. Vintage-henkisesti muotoiltu kone on kompaktin kokoinen ja vie todella vähän pöytätilaa. Laitteen hiljainen käyntiääni ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä miellyttävän käyttää. Jäätelön valmistus on mutkatonta ja nopeaa: täytä kulho, aseta se paikalleen ja käynnistä. Viiden minuutin päästä jäätelö on valmista tarjottavaksi.

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös