Metos Oy Ab Finland

Meistä

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Meiltä saat keittiösuunnittelun, avaimet käteen projektitoimitukset ja koulutuksen. Metoksen valikoimasta löytyvät myös pyykinpesukoneet, kuivausrummut, mankelit ja kalusteet kiinteistöpesula- ja laitoskäyttöön.

Oma koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Suurin osa tuotteista heti varastosta toimitukseen. Myös verkkokaupasta tilatessasi saat tuotteet käyttökuntoon asennettuna. Käytössäsi ovat kaikki rahoitusvaihtoehdot.

Metos Center –myyntinäyttelyssämme voit tutustua ja koekäyttää laitteita ja ratkaisuja. Apunasi alan kokeneimmat ammattilaiset. Yhteystiedot löytyvät helposti www.metos.fi tai soita 0204 3913.

Korostettu tuote

Tuotteet

MetosMRX-4b6bf5

Turbo-yhdistelmäuuni Metos Xpress IQ MRX523

Metos Xpress IQ MRX523 -turbo-yhdistelmäuunilla voit keittää, lämmittää, ruskistaa ja sulattaa. Se on nopeampi, turvallisempi ja älykkäämpi kuin muut vastaavat markkinoilla olevat uunit. Kompaktin kokoisessa laitteessa on sekä kohdennettu kiertoilmapuhallus että mikroaallot, mitkä tekevät uunin käytöstä tehokasta ja joustavaa. Mahdollisuus omien nelivaiheisten ohjelmien tallennukseen usealle eri tehoalueelle tekevät uunin käytöstä nopeaa. Uuni voidaan asentaa mihin

Lue lisää »

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös