McCain Foods

McCain Foods Limited on Kanadan Florencewillessä vuonna 1957 perustettu pakastettuihin elintarvikkeisiin erikoistunut perheyritys. McCainin päätuotteet ovat perunapakasteet ja sormisyötävät pickersit. Tervetuloa osastollemme maistelemaan herkulliset tuotteet ja hakemaan uudet vinkit ruokalistoille.

Veljekset Harrison ja Wallace McCain perustivat McCain Foods Limited yhtiön vuonna 1957 kotikaupungissaan Kanadan Florencevillessä, New Brunswickissa.
McCain on kasvanut yhdeksi maailman suurimmaksi pakasteperunan valmistajaksi 30:stä työntekijästä nykyiseen yli 19 000 työntekijään ja 8 miljardin CDN:n $ liikevaihdon yhtiöksi.

Toimimme 45 tehtaan kautta kuudessa maanosassa, teemme yhteistyötä 3 200 viljelijän kanssa ja käytämme yli 6,5 miljoonaa tonnia perunaa joka vuosi.

McCainin tuotteet löytyvät tuhansista ravintoloista ja kaupoista yli 160:ssä maassa. Maailmalla joka kolmas syöty ranskanperuna on McCainin. Ranskanperunoiden lisäksi, McCain valmistaa myös muita ruokatuotteita kuten sorminsyötävää, valmisaterioita ja vihanneksia sekä vähittäiskaupalle että ravintola- ja suurkeittiösektoreille.

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös