Korv-Görans Kebab Oy Ab

Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu pietarsaarelainen perheyritys. Toimintaansa aktiivisesti kehittävän yrityksen tavoitteena on olla tuotealansa johtava yritys niin kotimaassa kuin lähialueillakin.

“Me Ab Korv-Görans Kebab Oy:llä olemme panostaneet merkittävästi nykyaikaiseen, kustannustehokkaaseen, turvalliseen ja tehokkaaseen elintarviketuotantoon. Jatkuvan tuotekehityksemme ansiosta kykenemme tarjoamaan sekä ammattilaisille että kuluttajille laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia tuotteita.

Tuotteemme ovat pikaruokailun klassikoita, minkä lisäksi olemme kasvaneet merkittäväksi HoReCa-sektorin ja vähittäiskaupan tavarantoimittajaksi. Valmistamme myös kaupan omia merkkituotteita sekä alihankintatuotteita muille elintarvikealan yrityksille.

Tuotevalikoimamme koostuu lihavalmisteista ja ateriakastikkeista. Päätuotteemme on kebabliha jalostettuna eri asiakassegmenttien tarpeisiin, minkä lisäksi valmistamme koko liha- ja kanatuotteita.

Viime vuosien aikana olemme panostaneet merkittävästi nykyaikaiseen tuotantoon. Kesällä 2019 ovensa avannut tehtaamme työllistää noin 45 ammattitaitoista henkilöä.“

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös