Kassamagneetti Oy

Meistä

Olipa yrityksesi uusi ravintola, kahvila, yökerho, baari, kioski, myymällä, verkkokauppa, kampaamo, huoltoasema tai muu liiketoimintaa harjoittava taho, Kassamagneetti on kokenut ja asiantunteva kumppanisi!

Tuote- ja palvelutarjoamamme kattaa kokonaisratkaisut liiketoimintasi tarpeisiin tehostamaan taloudenhallintaa prosessien jokaisessa vaiheessa.

Hoida liiketoimintasi aina myynnistä ja katteen hallinnasta maksamiseen ja varastonhallintaan laadukkailla ja luotettavilla kokonaisratkaisuilla Kassamagneetilta!
Yrityksesi kehitystä voit helposti seurata reaaliaikaisesti Restolutionin pilvipalvelun kautta.

Korostettu tuote

Tuotteet

kassat

Restolution kassamallit- löydä omasi!

Restolution Smart Smart-kassa on paras työkalu ympäristöön, jossa kassalta tarvitaan monipuolisuutta ja mahdollisuuksia. Tästä kassamallista löytyy parhaat ominaisuudet ravintoloihin sekä yrityksiin, joissa kassa on osana isompaa kokonaisuutta. Bestoranten -verkkokauppa voidaan integroida tähän kassamalliin. Restolution Easy Easy-kassamalli on smart-kassan helppokäyttösempi versio. Se on helppo, käyttäjäystävällinen perusominaisuudet omaava kassamalli, joka sopii täydellisesti anniskeluravintoloihin, kioskeihin ja kauppoihin. Bestoranten

Lue lisää »
Itsepalvelukassat

Restolution Selfi- Itsepalvelukassat!

Olipa kyseessä kioski tai ravintola, haluamasi tuotteet voit määritellä itsepalvelukassalle Restolutionin kautta kuvien kera. Yhdistettynä kiinteän maksupäätteen kanssa, ostosten tekeminen sujuu helposti! Asiakas saa kuitin mukaansa heti tilauksen maksamisen jälkeen, tilaus siirtyy tarvittaessa henkilökunnan tietoon jotka voivat alkaa valmistelmaan tilausta. Tilausnumeron avulla voidaan asiakkaalle antaa oikea tuote. Löydä yritykseesi sopiva itsepalvelukassa tehostamaan asiakaspalvelua!

Lue lisää »
Bestorante-logo

Bestorante – yrityksesi oma verkkokauppa!

Bestorante- yrityksesi oma verkkokauppa! Bestorante tarjoaa yritykselle helpon, nopean ja kustannustehokkaan tavan avata verkkokauppa! Verkkokaupan kautta asiakkaat voivat tilata tuotteitasi etukäteen, maksaa ne ennakkoon ja noutaa tilauksen sovittuna ajankohtana. Tuotteet löytyvät valmiiksi Restolutionista joten sinun tarvitsee vain valita haluamasi tuotteet, lisätä tuotekuvat, avata keittiö ja tilaukset ovat valmiina verkkokaupassa asiakkaiden nähtävillä! Bestoranten verkkokauppaa hallinnoidaan Restolutionin

Lue lisää »
Restolutionmainoskuva-1

Restolution- Tuhannet tarinat, yksi pilvi!

Tee töitä silloin, kun sinulle sopii. – missä ja milloin vain! Restolution pilvipalvelun kautta hallitset kokonaisvaltaisesti yrityksesi tietoja verkon kautta. Restolution kerää liikevaihtosi keskitetysti kassoilta, analysoi myyntitietojasi reaaliaikaisesti sekä päivittää automaattisesti tuotteiden varastotiedot, jolloin voit tarkastella yrityksesi liikevaihtoa valitsemallasi tasolla, laajan raportoinnoin avulla- katteen tai myyntien kautta! Restolution taustajärjestelmä on käytettävissä- missä ja milloin vain!

Lue lisää »

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös