Jospak Oy

Meistä

Jospak Oy on kasvuyritys, joka valmistaa ja kehittää patentoituja, kuitupohjaisia ja kaasutiiviitä vuokapakkauksia sekä niiden valmistukseen tarvittavaa teknologiaa.

Jospak®-vuokapakkausratkaisu yhdistää kartongin ja muovin parhaat ominaisuudet. Vuoka muodostetaan pääasiassa kartongista ja sen avulla voidaan vähentää käytettävän muovin määrää jopa 85%. Pakkaus on materiaalitehokas ja erottuva – brändi- ja tuoteinformaatio voidaan painaa suoraan vuokaan. Jospak®-vuoka on yhteensopiva elintarviketeollisuuden olemassa oleviin automaattisiin pakkausprosesseihin. Pakkaus soveltuu erilaisille elintarvikkeille, myös suojakaasupakkaamiseen. Käytön jälkeen kuluttaja voi kierrättää pakkauksen pahvinkeräyksessä tai erottaa materiaalit helposti toisistaan ja kierrättää ne omina jakeinaan.

Jospakin tavoitteena on auttaa elintarviketeollisuutta ja ateriapalveluyrityksiä vähentämään sekä pakkausjätettä että ruokahävikkiä. Pakkausratkaisu on voittanut arvostetut ScanStar 2018 ja WorldStar 2019 -palkinnot. Jospak Oy:lle on myönnetty kansainväliset BRC- ja FSC CoC-sertifikaatit.

Korostettu tuote

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös