Hot Wings Oy / Siipiweikot

Siipiweikot, eli Hot Wings Oy, on vuonna 1993 perustettu intohimoisesti siipiin suhtautuva suomalainen perheyritys. Olemme tuoneet siivet ja siipikastikkeet ensimmäisenä Suomeen miltei kolmekymmentä vuotta sitten. Oman ravintolatoiminnan ja vähittäiskauppamyynnin lisäksi myymme Siipiweikkojen siipikastikkeita ravintoloissa käytettäväksi ympäri Suomen.

Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme, laadukkaiden siipikastikkeiden ja oheistuotteiden lisäksi, mahdollisuuden hyödyntää brändiarvoamme ja siipiosaamistamme liiketoiminnassa muun muassa markkinointiin tarkoitetun materiaalipankin sekä opetusvideoiden avulla.

DIPIT: SIIPIWEIKOT BLUE CHEESE -DIPMIX

DIPIT: SIIPIWEIKOT BLUE CHEESE -DIPMIX

Siipiweikkojen Blue Cheese -dipmix. Koko: 1kg Ei siipiä ilman sinihomejuustodippiä tai näin me ainakin asian näemme. Jokaisessa siipiannoksessamme tulee mukana Siipiweikkojen sinihomejuustodippiä. Meidän dippimme maku on erityisen pehmeä ja kermainen. Jopa sellaiset ihmiset, joiden mieleen sinihomejuusto ei muuten sovi, ovat tästä dipistä tykänneet. Oli siis kastikevaihtoehtosi mikä tahansa, tämä dippi käy sen kylkeen kuin nenä

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös