Fredman
Fredman

Fredman

Meistä

Ammattikeittiöiden työn tuloksena syntyvät ateriat, niiden parhaat maut ja ruoan turvallisuus ovat intohimomme. Olemme mukanasi arjessa luomassa parhaita makuja ja toimitamme alan parhaita ratkaisuja, palveluita ja tuotteita parhaiden makujen synnyttämiseen.

Meidät tunnetaan niin digitaalisesta keittiön johtamispalvelusta – Chefstein® – aidoista ja alkuperäisistä Carita®-kuituliinoista, Elmu®kelmusta, Comple®-ateriapalvelujärjestelmistä kuin kartonkisista take away -pakkauksistakin.

Olemme omavalvonnan digitalisoimisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Yhdistämme tietoa, teknologiaa, järjestelmiä ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan synnyttämiseksi.

Tervetuloa vierailemaan Fredman Bistrossa osastollamme 1c26 Fast Food & Cafe & Ravintola -messuilla! Ohjelmassa ideoita, maistiaisia ja keittiödemoja pitkin messupäiviä.

Löydät meidät myös verkosta osoitteesta www.fredmangroup.com ja somesta @fredmangroup.

News

Ota Chefstein® käyttöösi veloituksetta

Ota Chefstein® käyttöösi veloituksetta

Keittiöjohtamisen ja omavalvonnan Chefstein-palvelullamme on useita satoja tyytyväisiä käyttäjiä, jotka johtavat keittiöitään tiedolla. Liity heidän joukkoonsa ja ota Chefstein käyttöösi, vieläpä täysin maksuttomasti 30 päivän ajan. Toimi heti!

Read more »

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös