Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Euro Poultry Finland

Euro Poultry Finland

Meistä

INNOVATIIVINEN PARTNERISI
Euro Poultry on johtava innovatiivinen partneri monenlaisissa linnunlihatuotteissa – sekä raa’an, lämpökäsitellyn että einesruoan osalta. Asiakkaana, voit katsella luottavaisesti tulevaisuuteen sitoutuneen partnerin kanssa ja jolla on vuosien kokemus – sekä vakaa yhteistyö yli 40 maailman johtavan siipikarjatuottajan kanssa useammasta kuin 10 maasta.

LAAJAMITTAISTA ERIKOISTUMISTA LINNUNLIHAN OSALTA
Asiakasnäkemyksemme, tietämyksemme ruokatuotteiden trendeistä sekä omistautumisemme täysin uusille tuotteille oikean tuottajan kanssa tekee Euro Poultry -yhtiöstä täydellisen kumppanin. Tämä on totta puhuimmepa sitten hotelleista/ravintoloista/kahviloista, pikakeittiöistä tai asiakkaan mukavuudesta.

Lyhyesti, ensisijaiset tavoitteemme ovat inspiroida asiakkaitamme, toimittaa huippulaatua – ja suorittaa seurantaa palvelun osalta joka hyödyntää asiakkaamme liiketoimintaa.

LAAJAMITTAINEN JA SYVÄ VALIKOIMA
Valikoimamme on laajamittainen, raaoista perinteisistä leikkeistä ekologisiin tuotteisiin, mukautettuina täyttämään tarpeesi. Tuotteidemme osalta on yksi yhdistävä tekijä: Valvonta sekä laatu maun, hygienian osalta, kohdentuminen eläinten hyvinvointiin ja tuotantoon.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös