Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

EESTI PAGAR AS
EESTI PAGAR AS

EESTI PAGAR AS

Meistä

Eesti Pagar AS on Viron johtava leipomoalan yritys, jossa yhdistyvät vanhat perinteet ja moderni teknologia luodessaan laajan valikoiman maukkaita tuoreita ja pakastettuja leipomotuotteita. Eesti Pagarin brändiä Viron markkinajohtajana on tunnettu paikallisesti vuodesta 2004 lähtien. Omistajat uskovat leipomoalan tulevaisuuteen ja siksi investointeja on tehty viime vuosina säännöllisesti.
Eesti Pagar pähkinänkuoressa:

* Viron markkinajohtaja leipomoalalla (liikevaihto 2022 – 95,0M EUR)
* Henkilöstöä yhteensä n.745
* Kolme erikoistunutta tehdasta Virossa: leipää (vaalea ja tumma), kakkuja ja raakapakasteita
* Tehtaiden tuotantovolyymi 230 tuhatta kg/ päivittäin , n. 39,5 M kg/ vuosittain
* 13 tuotantolinjaa
* 6000+ lavapaikkaa varastossa.
* Vientiä 15 maahan esim. Pohjoismaihin, Venäjälle, Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin
* Suomen edustusto 2015 syksystä lähtien
* Pääryhmät: leipä, kakut, raakapakasteet ja paistopistetuotteet.

Perinteisen ja korkealaatuisen ruisleivän lisäksi valikoimastamme löytyy seuraavia tuotteita: tumma (ruis) vuokaleipä, paahtoleipä, sämpylöitä, laaja valikoima vaaleaa leipää, joka sopii erinomaisesti myös kauppojen omiin leipomopisteisiin. Valmistamme pakastettuja sekä tuoreita kakkuja ja kääretorttuja. Raakapakasteita mm korvapuusti, erilaisia pasteijoita ja croissantteja, pikkusuolaisia, patonkeja ja kakkupohjia. Kaiken kaikkiaan yli 300 pakastetuotetta, joita kehitetään jatkuvasti uusialla mauilla ja muodoilla. Tuotamme tuotteitamme sekä oman Eesti Pagarin brändin alla että asiakkaan oman merkin alla toiveiden mukaisesti. Kaikkia Eesti Pagarin tuotteita voimme valmistaa sekä HoReCa ja vähittäismyynnin tarpeisiin, ottaen huomioon toivomukset pakkauskoosta ja tuotekoosta.

Useat eurooppalaiset yritykset ovat valinneet Eesti Pagarin oman tuotemerkin valmistuttajaksi. Molemmat tuotannot kuuluvat kansainväliseen elintarviketurvallisuus hallintajärjestelmän BRC ja IFS piiriin.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös