Dry Ice Finland

Meistä

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme menestyksekkäästi palvelleet jo tuhansia yrityksiä erityyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.

Tuotevalikoimaamme kuuluu puhdistuspalvelun lisäksi myös kuivajääpuhaltimien ja -tarvikkeiden myynti. Maahantuomme Slovakialaisen Ice cleaning systemsin – ICS:n puhaltimia. Lisäksi valmistamme itse tuotantolaitoksillamme Kouvolassa ja Oulussa markkinoiden parasta Premium-laadun elintarvikekelpoista kuivajäätä, jota myymme teollisuuteen, yrityksille, yksityishenkilöille sekä kuivajääpuhallustarpeisiin.

Kuivajääpuhdistuksen avulla saavutetaan merkittäviä vähennyksiä puhtaan juomaveden tuhlaamisessa sekä jätevesien, pesuaineiden ja kemikaalien vähentämisessä. Myös pesuainejäämien pääsy luontoon vähenee osaltaan huomattavasti.

Tuotannossamme käyttämämme hiilidioksidi, Co2, on teollisuudesta kierrätettyä kaasua, jonka Oy Linde Gas ab tuottaa meille nestemäisenä säiliöihimme. Dry Ice Finlandin tuottamat palvelut ovat osa kiertotaloutta.

Visionamme on vähentää merkittävästi puhtaan juomaveden käytön vähentämistä sekä jäteveden syntyä kiinteistöpuhdistuksissa. teollisuudessa pystytään myös vähentämään veden käyttöä ja sen haitallisia vaikutuksia tuotannon materiaaleihin sekä vähentämään erilaisten kemikaalien ja liuottimien käyttöä. Tavoitteenamme on edistää ympäristöystävällisen kuivajäämenetelmän kehitystyötä sekä käyttöä Suomessa ja saada se vähintäänkin samalle tasolle muiden Euroopan johtavien maiden kanssa. Kaiken tämän ansiosta Dry Ice Finland on hyväksytty arvostetun Cleantech Finlandin jäseneksi, joka muuttui v.2019 Business Finlandiksi.

Korostettu tuote

Tuotteet

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös