Clipper teas & Aduki Oy
Aduki Oy

Clipper teas & Aduki Oy

Meistä

Aduki on suomalainen perhetukku, joka on palvellut marketteja, kauppoja ja kahviloita jo yli 40 vuoden ajan. Lähes tuhannen tuotteen valikoimamme on kattava yhdistelmä luomua ja Reilun kaupan elintarvikkeita sekä erityisruokavalio-, terveys- ja hyvinvointituotteita.

Erityisesti teetuotteistaan tunnettu Clipper on kuulunut Adukin valikoimaan jo vuodesta 2000 alkaen, jolloin aloitimme uniikkilla vihreällä luomuirtoteellä. Eettisillä valinnoilla ja vastuullisuudellaan Clipper on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten teehyllyissä ja sydämissä.

Vuonna 2023 Clipper on maailman suurin Reilun kaupan teen ostaja, jonka laajaan valikoimaan kuuluu teetä, kahvia sekä kaakaojuomia. Korkealaatuisia teetuotteita löytyy maustamattomista Reilun kaupan luomuteistä aina valloittaviin yrttiteesekoituksiin. Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja tummapaahtoisia kahveja on tarjolla niin jauhettuina kuin pikakahveina. Clipperin maukkaat kaakaojuomajauheet ovat myös Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja.

FFCR 2023 tapahtumassa lanseeraamme ylpeänä ja innolla Clipperin uudet kylmät juomat ihastuttavissa tölkeissä.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös