Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Berner Oy
Berner Oy

Berner Oy

Meistä

Palvelemme ammattikeittiöitä hygieniasta elintarvikkeisiin.

Tarjoamme laajan valikoiman siivous- ja hygieniatuotteita. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HETI, LV ja Provisor, jotka ovat kaikki Avainlipputuotteita ja valmistettu omalle tehtaallamme Heinävedellä. Lisäksi useilla tuotteilla on myös Joutsenmerkki. Tuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tarpeen mukaisen ratkaisun laitehuoltoon, pesuaineiden annostelutekniikkaan, tuotekoulutukseen sekä pintapuhtauden laadunvalvontaan.

www.hetipro.fi / www.lv.fi / www.bernermedlab.fi

Lisäksi löydät valikoimastamme Kikkoman ja Rajamäen -tuotteet ammattikeittiöihin. Tuotteidemme avulla helpotat maustamista, marinointia, pikkelöintiä ja säilömistä. Monet tuotteista on saatavilla myös isommissa pakkauksissa vastaten vaativampiin tarpeisiin. Ammattilaiskokit ympäri maailmaa arvostavat Kikkoman-soijakastiketta. Kotimainen Rajamäen on myös tunnettu tuotemerkki monissa ammattikeittiöissä.

www.kikkoman.fi / www.rajamaen.fi

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea.

www.berner.fi

News

Berner&Sensire yhteistyö

Berner&Sensire yhteistyö

Yhteistyömme kunniaksi tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden voittaa täysin digitalisoitu omavalvontajärjestelmä yhdelle ravintolallesi 12 kuukauden ajaksi! Pääpalkinnon lisäksi Berner arpoo osallistujille laadukkaita tuotepaketteja.

Read more »

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös