Oy Essity Finland AB

Tork® is the leading global brand in workplace hygiene, inspiring and supporting you to think ahead so you’re always ready for business. From rethinking the ultimate guest experience, to reimagining cleaning efficiencies and rethinking ways to become more sustainable, Tork is always finding new and better ways to improve your business.

Tork Xpressnap Snack® pöytäannostelija

Tork Xpressnap Snack® pöytäannostelija

Tork Xpressnap® Image viimeistelee tilan ilmeen ja kertoo asiakkaillesi, että heidän kokemuksensa on tärkeä. Takaamme lautasliinojen kulutuksen vähenevän 25 %:lla verrattuna perinteiseen annostelijalautasliina järjestelmään auttaen Sinua näin vähentämään kulutusta ja jätteen määrää. • Kauniisti muotoiltu, laadukas, pähkinpuusta valmistettu pienempi lautasliina-annostelija • Sopiva itsepalvelu paikkoihin, jotka ovat tyylitietoisia ja tarjoilevat pienempiä ruokia • Pieni annostelija mahtuu

Read more »
Tork Reflex® vetopyyhejärjestelmä

Tork Reflex® vetopyyhejärjestelmä

Tork Reflex® Vetopyyheannostelija on ihanteellinen ratkaisu käsien ja pintojen pyyhintään ammattimaisessa ympäristössä ja saa työn sujumaan. Arkki kerrallaan -annostelu tarkoittaa, että kosket vain siihen arkkiin, jonka otat, ja lisäksi paperia saa otettua mistä kulmasta tahansa pyörivän suuaukon ansiosta. Tämä helppokäyttöinen, hygieeninen ja kestävä annostelija vähentää kulutusta jopa 37 % verrattuna Tork Vetopyyheannostelijaan.

Read more »

Contact us

Scroll to Top